2B in the Picture

2B in the Picture

Logo 2B in the Picture

Veel BB-kinderen vinden het leuk om met een camera beelden vast te leggen, vaak vanuit een bijzonder blikveld. Die ontdekking was het begin van een heuse fotoclub voor bijzondere kinderen vanaf ca 11 jaar. Het ging verder met een zondagochtend-mailtje aan Fotogroep Horst aan de Maas. Nog diezelfde avond was er al een antwoord: er waren minimaal vier fotografen die hun medewerking toezegden. Dat werden er een dag later zelfs vijf. Geweldig toch?

In november 2014 waren we zover dat we van start konden. Sindsdien is de opzet regelmatig nog wat gewijzigd. De organisatie/coördinatie ligt bij een ouder. De eerste drie jaren was dat Stephie Wijnen, sinds 2017 heeft Mayke Hendrix die taak overgenomen.

Inmiddels kunnen we zeggen dat er een stevig initiatief ligt waar elk jaar mooie dingen gebeuren. Er worden grenzen verlegd, er wordt genoten en er wordt ook veel geleerd op zowel technisch als sociaal vlak.

In september 2018 begonnen de kids, samen met fotografen Ine Bouten, Klaartje Kasteleijn, Frank Janssen en Hub Vermeeren, aan het vijfde seizoen.

De data voor dit jaar volgen zeer binnenkort.

 

Tijd:
9.30 – 12.00 uur (de laatste dag langer)

Start- en eindlocatie:
Het Huis van de Wijk/de Twister, gebr. van Doornelaan 25 in Horst.

Informatie:
Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Mayke Hendrix via mail: 2BinthePicture@bestbijzonder.nl