Mini-meetings zomer 2021

Als je je zorgen maakt over de ontwikkeling of het gedrag van je kind, heb je soms behoefte aan een luisterend oor van iemand die begrijpt hoe je je voelt. Daarom is oudercontactgroep Best Bijzonder er, door en voor ouders zoals jij.
Na anderhalf jaar coronapauze organiseren we deze zomervakantie mini-meetings, laagdrempelige 2-uurs-bijeenkomsten met elke keer 3 tot 6 ouders. Je kunt rekenen op een luisterend oor, herkenning en begrip.

Leestip: Een Best Bijzonder kind?

Mini-meetings zijn mogelijk op elke woensdagavond tijdens de zomervakantie. Aanmelden is verplicht en kan via info@bestbijzonder.nl
Je krijgt altijd een berichtje terug.
Liever een ander dagdeel? Laat het weten en we kijken of er iets te regelen valt.

Om op de hoogte te blijven is het slim om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dat kan hier.
(De nieuwsbrief over dit onderwerp is hier te lezen.)

Nog even dit:
We zijn te gast in het Huis van de Wijk. Daar gelden, vanwege corona, huisregels waaraan we ons uiteraard houden. (Zie afbeelding.)

Via het menu van deze website is meer informatie te vinden die wellicht de moeite waard is voor je. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Afspraken voor een gevoel van veiligheid.

En heb je Facebook? Word dan lid de besloten Facebookgroep om ook online informatie en ervaringen te kunnen uitwisselen met andere ouders. Let op: je moet bij aanmelding twee vragen beantwoorden. Die controle-vragen zijn bedoeld om meer gevoel van veiligheid binnen de groep te creƫren.

Graag tot ziens!